Slaapbanken

Slaapbank Carlo

€1.199,00

Slaapbank Bonaire

€550,00

Slaapbank Arthur

€2.895,00

Slaapbank Barcelona Elektro

€3.675,00

Slaapbank Bedsofa

€2.150,00

Slaapbank Adela

€2.099,00

Slaapbank Bora

€1.750,00

Slaapbank Cicil

€1.635,00

Aanbieding Slaapbank Promo

€1.249,00
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 49

Slaapbanken

Bent u op zoek naar slaapbanken omdat u een slaapbank wilt kopen om uw woning te voorzien van een extra slaapplaats? Dan bent u bij Sleep Studio aan het juiste adres! Slaapbanken zijn banken die kunnen worden uitgeklapt tot een bed. Het is het perfecte alternatief voor een bed in ruimtes die wel een extra slaapplek kunnen gebruiken. Met de slaapbanken van Sleep Studio kunt u overdag genieten van een gezellige ruimte met een comfortabele zitplek en ’s avonds van een extra slaapgelegenheid. Sleep Studio is een speciaalzaak die ruimtebesparende bedden en slaapcomfort aanbiedt. Tevens hebben wij een showroom in Leiderdorp, waar u de slaapbanken zelf kunt komen bekijken en uitproberen. U bent van harte welkom!


Waarom slaapbanken kopen bij Sleep Studio?

Zeker in kleine ruimtes waar niet genoeg ruimte is voor zowel een bed als een bank bieden slaapbanken de ideale uitkomst. U kunt kiezen uit een enkel of dubbel bed, in diverse uitvoeringen voor ieder soort interieur. Door slaapbanken aan te schaffen bij Sleep Studio geniet u van diverse voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

 • Slaapbanken van hoogwaardige kwaliteit;
 • Breed assortiment aan slaapbanken;
 • Altijd garantie op uw aankoop;
 • Een showroom die 7 dagen per week geopend is;
 • Gratis bezorging, overal in Nederland en België;
 • Klantgerichtheid en vakkundig advies van experts;
 • Perfecte service en nazorg;


  Sofabed als bank

  Spreekt het u wel aan om een multifunctionele bank te kopen? Een sofabed als bank kopen is ideaal! Wanneer u één of meerdere gasten verwacht die graag willen blijven slapen, dan is een sofabed echt een uitkomst. Zowel in kleine appartementen biedt een sofabed veel voordelen, als in een ruimere woning. Het is een kwestie van even uitklappen, deken en kussen erop en u heeft in een handomdraai een goed bed klaarstaan voor uw gast(en). Bovendien ligt een sofabed veelal veel beter dan een matras of luchtbed op de grond. En dat matras moet anders ook ergens opgeborgen liggen, dus als u waarde hecht aan ruimtebesparing en efficiëntie in uw woning, dan is de keuze toch snel gemaakt.


  Wat is een zetelbed?

  Tijdens uw zoektocht naar een slaapbank bent u wellicht ook de naam zetelbed tegengekomen. Een zetelbed is simpelweg een van de vele synoniemen die er zijn voor slaapbanken. Een zetelbed klinkt wellicht meer als een bed alsook een bank, het is precies hetzelfde als een slaapbank. Er bestaat echter wel een duidelijke tweesplitsing als we het hebben over slaapbanken. U kunt kiezen voor een zetelbed dat goed zit, maar hard slaapt of u hebt de keuze uit een slaapbank waar zeer goed op te slapen valt, maar die wat slap is om goed op te zitten. Natuurlijk zijn er gelukkig ook genoeg uitzonderingen die u the best of both worlds bieden. Sleep Studio biedt u diverse soorten slaapbanken, waardoor u bij ons altijd slaagt in het vinden van een zetelbed dat perfect past bij uw gebruik van het sofabed.


  Over Sleep Studio

  Sleep Studio levert al meer dan 20 jaar ruimtebesparende bedden en slaapcomfort. Met onze kennis en ervaring kunnen we u deskundig advies op maat bieden bij het kiezen van slaapbanken die aan uw persoonlijke wensen voldoen. Als u langskomt in onze showroom bespreken we graag, onder het genot van een vers gezet kopje koffie of thee, uw wensen op het gebied van slaapbanken. Daarbij gaan we op zoek naar de slaapbanken die u het meeste slaapcomfort kunnen bieden en die het beste in uw ruimte passen.


  Kom gerust eens slaapbanken bekijken in onze showroom!

  Bent u geïnteresseerd in onze slaapbanken en zou u deze graag eens in levenden lijve komen bekijken? Dan heten we u van harte welkom in onze showroom in Leiderdorp. Deze is gevestigd aan het Meubelplein 15, 2352 EX. Wij zijn iedere dag geopend. Om verder te informeren kunt u ons ook even bellen via 071 – 7630151 of het contactformulier invullen.