Logeerbedden

Slaap hocker Day & Night

€475,00

Slaap hocker jordan

€350,00

Slaapbank Amsterdam

€899,00
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Logeerbedden

Heeft u vaak gasten over de vloer maar kunt u hen nooit een slaapplek aanbieden ’s nachts? Bent u daarom op zoek naar logeerbedden? Zoek dan niet verder, want Sleep Studio heeft een ruim aanbod aan slaapmeubilair, met onder meer diverse logeerbedden. Met onze logeerbedden kunt u altijd iemand aanbieden om bij u thuis te overnachten. De logeerbedden van Sleep Studio zijn ruimtebesparend, in de zin dat ze overdag als meubelstuk gebruikt kunnen worden en ’s nachts kunnen worden uitgeklapt tot een bed. Op die manier kunnen de logeerbedden in bijna iedere ruimte geplaatst worden. Kijk gerust eens rond op onze website en plaats uw bestelling, of kom even langs voor advies op maat in onze showroom in Leiderdorp!


Waarom logeerbedden kopen bij Sleep Studio?

Als u gasten graag de mogelijkheid wil bieden om bij u thuis te overnachten maar daarvoor niet speciaal een gewoon logeerbed voor wilt aanschaffen, bieden de ruimtebesparende logeerbedden van Sleep Studio de ideale oplossing. Onze logeerbedden zijn van hoge kwaliteit. Om die kwaliteit te waarborgen geven we u altijd garantie op uw aankoop. U kunt de logeerbedden bestellen via onze webshop. De logeerbedden worden dan kosteloos bij u thuis bezorgd. Wij leveren overal in Nederland en België. Natuurlijk kunt u de logeerbedden ook komen ophalen in onze showroom. In dat geval kunnen we u meteen voorzien van een klantgerichte service en advies op maat.


Over Sleep Studio

Voor alles op het gebied van ruimtebesparende bedden en slaapcomfort bent u bij Sleep Studio aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in onze branche en kunnen u alles vertellen over optimaal slaapcomfort bij logeerbedden en andere slaapmeubilair. Graag zouden we u langs zien komen in onze showroom om onder genot van een kop koffie of thee uw wensen omtrent de logeerbedden te bespreken!


Breng eens een bezoekje aan onze showroom!

Wilt u een van onze logeerbedden kopen? Dan kunt u direct uw bestelling plaatsen via onze website. We begrijpen het goed als u de logeerbedden eerst even in het echt wilt zien. Daarom heten we u ook van harte welkom in onze showroom. Deze kunt u vinden aan het Meubelplein 15, 2352 EX in Leiderdorp. Heeft u een vraag? Dan kunt u ook altijd even bellen naar 071 – 7630151 of een bericht sturen middels het contactformulier.