Boxspringset Venetie
Boxspringset Venetie
Boxspringset Venetie

Boxspringset Venetie

€799,00
Belastingen €660,33
2-3 Days
Model: Boxspring
Boxspringset VenetieStoere tijdloze boxspringset met stevige geveerde onderstellen, comfortabele pocketveermatrassen, extra dik topdekmatras, prachtig hoofdbord en staat op zeer stevige metalen pootjes. Met de boxspringset Venetie heb je naast een hele mooie boxspring vooral een hele comfortabe...
SHARE

Boxspringset Venetie

Stoere tijdloze boxspringset met stevige geveerde onderstellen, comfortabele pocketveermatrassen, extra dik topdekmatras, prachtig hoofdbord en staat op zeer stevige metalen pootjes. Met de boxspringset Venetie heb je naast een hele mooie boxspring vooral een hele comfortabele boxspring. Door zowel het geveerde boxspring onderstel, de pocketveermatrassen met 5 comfortzones en het luxe topdekmatras  ervaar je het echte boxspringcomfort.
De boxspring heeft een dubbel pocket interieur wat een hele aangename ondersteuning geeft, tezamen met de 5 comfortzones in het matras ben je verzekerd van een nauwkeurige ondersteuning van het hele lichaam. De matrassen geven samen met het topdekmatras een medium comfort en wordt geadviseerd voor personen tot 100kg per ligplaats.

Topdekmatras:Comfortschuim, totaal 7cm hoog
Matras:Pocketveermatras met 5 comfortzones, 19 cm hoog
Onderstel:Pocketveerkern, 23 cm hoog
Poten:4x 16 cm hoge ronde metalen poten (per onderstel)
Instaphoogte:65 cm hoog
Maat hoofdbord:115 cm hoog, 5 cm diep en 20 cm breder dan het bed
Stofkleur:Grijs
Gewichtklasse:Geadviseerd tot 100 kg per ligplaats
Extra:2 losse onderstellen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren