Boxspringset Elektr. Speedy
Boxspringset Elektr. Speedy
Boxspringset Elektr. Speedy
Boxspringset Elektr. Speedy
Boxspringset Elektr. Speedy
Boxspringset Elektr. Speedy
Boxspringset Elektr. Speedy

Boxspringset Elektr. Speedy

€1.199,00
Belastingen €990,91
2-3 Days
Model: Boxspring elektrisch
Luxe elektrisch verstelbare boxsprings Speedy die helemaal naar eigen wens is samen te stellen.Met de Speedy Elektrisch stel je helemaal je boxspring samen zoals jij het wilt. Je kan kiezen uit 2 hardheden pocketveermatrassen, 4 verschillende topdekmatrassen, 5 type pootjes in verschillend...
SHARE

Luxe elektrisch verstelbare boxsprings Speedy die helemaal naar eigen wens is samen te stellen.


Met de Speedy Elektrisch stel je helemaal je boxspring samen zoals jij het wilt. Je kan kiezen uit 2 hardheden pocketveermatrassen, 4 verschillende topdekmatrassen, 5 type pootjes in verschillende kleuren en uit ruim 30 stofsoorten en kleuren. Kort om: alle vrijheid om de boxspring van je dromen samen te stellen!


De boxspring

De boxspringset Boxspringset Elektr. Speedy is voorzien van solide onderstellen met een pocketveerkern met daar boven op luxe pocketveermatrassen met 7 comfortzones en 280 pocketveermatrassen per m2. Met keuze in medium of stevige matrassen. In combinatie met luxe designpootjes en een groot hoofdbord met prachtig gecapitonneerde afwerking staat er een prachtige boxspring in je slaapkamer. De Speedy is verkrijgbaar in ruim 30 kleuren en vele soorten stoffen, waaronder ook leatherlook doek (State). Het hoofdbord is ook als gladde uitvoering verkrijgbaar.

De topdekmatrassen

Naast de boxspring en het matras is de comfortlaag een essentieel onderdeel van het slaapcomfort. Het topdekmatras is de finishing touch! Afhankelijk van je eigen behoefte kan je kiezen uit een elastische koudschuim topdekmatras, een drukverlagend topdekmatras van nasa traagschuim, een soepel topdekmatras van de meeste luxe en natuurlijke talalay latex of het innovatie Coolgel topdekmatras. Een optimaal slaapcomfort, gegarandeerd!


Specificaties: 


Topdekmatras:Naar keuze
Matras:N.B.
Onderstel:Bonellveerkern
Poten:Naar keuze
Maat hoofdbord:180x116x7 cm (BxHxD)
Stofkleur:Naar keuze
Gewichtklasse:Geadviseerd tot 120 kg

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren