Boxspringset Andes
Boxspringset Andes
Boxspringset Andes

Boxspringset Andes

€799,00
Belastingen €660,33
2-3 Days
Model: Boxspring
Boxspringset AndesComfortabele boxspringset met stevige geveerde onderstellen met aluminium designpootjes en voorzien van pocketveermatrassen met 5 zones en inclusief topdekmatras en hoofdbord.Met de boxspringset Andes heb je naast een hele mooie boxspring vooral een hele comfortabele boxspring. Doo...
SHARE

Boxspringset Andes

Comfortabele boxspringset met stevige geveerde onderstellen met aluminium designpootjes en voorzien van pocketveermatrassen met 5 zones en inclusief topdekmatras en hoofdbord.
Met de boxspringset Andes heb je naast een hele mooie boxspring vooral een hele comfortabele boxspring. Door zowel het geveerde boxspring onderstel, de pocketveermatrassen met 5 comfortzones en het luxe topdekmatras  ervaar je het echte boxspringcomfort.
De boxspring heeft een dubbel pocket interieur wat een hele aangename ondersteuning geeft, tezamen met de 5 comfortzones in het matras ben je verzekerd van een nauwkeurige ondersteuning van het hele lichaam. De matrassen geven samen met het topdekmatras een medium comfort en wordt geadviseerd voor personen tot 100kg. 


Topdekmatras:Comfortschuim, totaal 7cm hoog
Matras:Pocketveermatras met 5 comfortzones, 19 cm hoog
Onderstel:Pocketveerkern, 23 cm hoog
Poten:4x 13 cm hoge metalen designpoten (per onderstel)
Instaphoogte:62 cm hoog
Maat hoofdbord:115 cm hoog, 6 cm diep en even breed dan het bed
Stofkleur:Zwart
Gewichtklasse:Geadviseerd tot 100 kg per ligplaats
Extra:2 losse onderstellen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren