Boone

Bedkast Loft

€2.595,00

Bedkast Loft met zetel

€4.099,00

Bedkast Base Selecta

€1.292,00

Flat bureaubed

€3.566,00

Bedkast Bali Elektra

€3.300,00

Bedkast Smart Boone

€1.949,00

Bedkast Base Verticaal

€1.395,00
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

Boone

Woont u in een kamer, studio of klein appartementje? Zoekt u daarvoor een bed, maar heeft u een gebrek aan ruimte? Dan zit u goed bij Sleep Studio! Wij zijn namelijk expert op het gebied van ruimtebesparende bedden en slaapcomfort en bieden u de meest praktische oplossing voor uw situatie: bedkasten. Dit multifunctionele meubelstuk bestaat uit een stijlvolle kast die u uit kunt klappen tot een comfortabel bed. Kampt u met beperkte ruimte in uw kamer of appartement? Zet een van onze Boone bedkasten neer en geniet overdag van een mooie kast, terwijl u ’s avonds dromenland kunt bezoeken in het bed. Sleep Studio biedt een ruim aanbod aan hoogwaardige bedkasten van het Belgische merk Boone aan.

Bezoek ook onze showroom eens om de bedkasten met eigen ogen te komen bekijken, of ze eens uit te proberen. Kijk zelf hoeveel ruimte u kunt besparen!


Een ruim aanbod aan stijlvolle Boone bedkasten

Bedkasten worden ook wel Murphy bed of wall bed genoemd. Het is geen nieuwe uitvinding, ze bestaan namelijk al meer dan 100 jaar. Destijds kwam ene William Lawrence Murphy met het idee aanzetten. Nog altijd zijn ze echter even praktisch als oplossing voor kleinere ruimtes. U krijgt immers twee meubelstukken, een kast en een bed, voor de prijs (en ruimte) van een. Sleep Studio biedt diverse Boone bedkasten aan, in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Voor ieder interieur wel een bedkast die er mooi tussen past.


Over Sleep Studio

Sleep Studio is een speciaalzaak die al meer dan 20 jaar ruimtebesparende bedden verkoopt. Wij beschikken over een breed aanbod aan bedkasten van bekende merken, waaronder Boone en Nehl. Moet u het doen met beperkte ruimte en bent u op zoek naar een passende oplossing? Sleep Studio adviseert u graag over de mogelijkheden wat betreft stijlvolle en comfortabele bedkasten. Onze showroom is 7 dagen per week geopend en wij heten u van harte welkom voor een adviesgesprek omtrent de mogelijkheden van ruimtebesparend slaapcomfort. Uiteraard onder het genot van een vers gezette kop koffie of thee.

Door Boone bedkasten te kopen bij Sleep Studio geniet u van diverse voordelen, zoals:

 • Een breed aanbodaan bedkasten van uitstekende kwaliteit;
 • Maar liefst twee jaar garantie op uw aankoop;
 • Een showroom in Leiderdorp om de Boone bedkasten zelf eens uit te proberen;
 • Gratis verzending en bezorging overal in Nederland en België;
 • Klantgerichtheid;
 • Advies op maat;
 • Uitstekende service en de bijbehorende nazorg;


  Bezoek onze showroom in Leiderdorp!

  Heeft u interesse in het kopen van Boone bedkasten? Kijk dan eens rond op onze website en bekijk het aanbod! Wij heten u ook van harte welkom in onze showroom. Deze is te vinden aan het Meubelplein 15, 2352 EX te Leiderdorp. Heeft u een vraag over een van onze bedkasten? Neem dan vrijblijvend contact op via 071 – 7630151 of het contactformulier op de website.