Royal Textile Care 5 jaar Garantie

€119,95
Belastingen €99,13
In Stock
Model: Textiel
Wat doet Royal Textile Care Protector voor meubelstoffen (de voordelen)! • Goed te reinigen!Vlekken trekken in de regel snel in elke vezel van de stof en zijn daarna in vele gevallen moeilijk te verwijderen! Royal Textile Care Protector hecht zich om elke afzonderlijke vezel, waardoor deze...
SHARE
Wat doet Royal Textile Care Protector voor meubelstoffen (de voordelen)!
 
• Goed te reinigen!
Vlekken trekken in de regel snel in elke vezel van de stof en zijn daarna in vele gevallen moeilijk te verwijderen! Royal Textile Care Protector hecht zich om elke afzonderlijke vezel, waardoor deze beschermd wordt. Dit betekent niet dat er geen vlekken meer kunnen ontstaan in de stof, maar wel is het zo dat vlekken niet in de vezel kunnen binnendringen. 
Het weefsel houdt het vuil niet vast, zodat dit gemakkelijk kan worden weggezogen of schoongemaakt. Dit zonder kringen achter te laten. 
 
• Ziet er langer als nieuw uit!
Gemorste vloeibare substanties op basis van olie, water en vet worden afgestoten, de druppels kunnen gemakkelijker worden op gedept. Het meeste vuil en stof kan worden weggezogen. Derhalve ziet behandeld weefsel er nieuwer en frisser uit en blijft langer schoon dan weefsel dat niet behandeld is. 
 
• Maakt textiel bestand tegen olie-, water- en vetvlekken!
Gemorste vettige en waterachtige vloeistoffen, inclusief allerlei soorten dranken, worden in het algemeen afgestoten en kunnen op gedept worden met een absorberende doek, tissue of spons.
• Vuilbestendig
Het meeste vuil en stof dat in contact komt met weefsel dat behandeld is met Royal Textile Care Protector blijft aan de oppervlakte, waar het kan worden weggezogen.
 
• Blijvende bescherming
De bescherming met Royal Textile Care is bijzonder slijtvast en is bestand tegen normaal huishoudelijk gebruik.
 
De juiste service 

De Royal Textile Care Service dekt nagenoeg alle dagelijks voorkomende vlekken, ontstaan door het morsen van bijvoorbeeld spaghettisaus, cola, bier, koffie, rode wijn, etc.. Ook vlekken als uitscheidingen en afscheidingen van mens en zoogdier vallen onder de service van Royal Textile Care. Zaken die niet onder deze service vallen zijn substanties waartegen geen textielbescherming mogelijk is. Voorbeelden hiervan zijn bijtende vloeistoffen, verf- en kleurstoffen (bijvoorbeeld het afgeven van spijkerbroeken), nagellak remover, etc.. .
 
Stel dat u een vlek heeft in uw meubel dan volgt u eerst de onderhoudsvoorschriften.
Lukt het u niet de vlek (vallend binnen de servicevoorwaarden) zelf te verwijderen dan meldt u de klacht zelf aan op de aangegeven wijze. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren